קישואים מוקפצים עם Gruyere
קישואים מוקפצים עם Gruyere נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-384 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. קישואים מוקפצים עם Gruyere, פניני עם פטריות מוקפצות וגרוייר, ו טוסט גבינה מוקפצת + Gruyere דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה בחום גבוה למדי. (מחבת אלומיניום אנודייז עובד היטב למטרה זו כי זה מקל עמיד עדיין יכול להתמודד עם חום גבוה.) לסובב את המחבת כדי מעיל התחתון של המחבת עם השמן, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
כאשר המחבת חמה, מוסיפים את הקישואים והבצל.
פרושים לאורך החלק התחתון של המחבת.
מבשלים במהירות על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל חתיכות קישואים הם קצת השחמה לפחות בצד אחד (כ 2 דקות).
מפזרים מלח ופלפל בזמן הבישול.
באמצע הבישול, מוסיפים את השום והעשבים. אם יש דבק למחבת, להוסיף קצת יותר שמן.
מניחים פרוסות גבינה על הקישואים בשכבה אחת. כסה את המחבת.
תן לשבת לכמה דקות, עד שהגבינה פשוט נמסה.
הסר את הקישואים לצלחת הגשה.