קישואים מוקרמים וריגטוני תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קישואים שמנת & Rigatoni תרד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 40 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, עלי בזיליקום, פסטה ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: קישואים מוקרמים וריגטוני תרד, קרם תרד Rigatoni, ו ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים קישואים, פטריות ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות. או עד קישואים הוא פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קמח ותבלינים; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים במרק; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף Neufchatel; קוק ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שנמס.
מוסיפים לתערובת קישואים יחד עם תרד, פרמזן ו 1/2 כוס מוצרלה; לערבב קלות. כפית לתוך 2 qt. תבשיל ריסס עם ספריי בישול; העליון עם מוצרלה הנותרים.
אופים 10 דקות. או עד מוצרלה נמס.