קישואים ממולאים איטלקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים ממולאים איטלקיים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן זית, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: קישואים ממולאים איטלקיים, נקניק איטלקי ממולא קישואים, ו קישואים ממולאים בנקניק איטלקי.
הוראות
חותכים קישואים חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר 1/4-אינץ ' עבה פגזים.
מפזרים פגזים במלח; מניחים צדפים בצד. קוצצים גס עיסת.
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול, ולהוסיף שמן; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים קישואים קצוצים ובצל; מבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים שום ועגבניה; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים פירורי לחם ונותר 4 מרכיבים.
תערובת ירקות כפית באופן שווה לתוך קונכיות קישואים.
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד קונכיות קישואים הם מזלג מכרז ומילוי הוא השחמה קלות.