קישואים סיניים מטוגנים
המתכון הסיני קישואים מטוגנים מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. אם יש לכם שורש זנגביל, קישואים, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עוף מטוגן סיני, ביצי רוטב סויה מטוגנות סיניות, ו בשר מטוגן בסגנון סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן השומשום בווק או במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים ומטגנים את הבצל והשום בשמן החם עד הבצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים ברוטב שעועית שחורה ופלפל צ ' ילה, וממשיכים ומערבבים טיגון כ -30 שניות כדי לצפות את הבצל ברוטב שעועית שחורה.
מערבבים את הקישואים, זנגביל, רוטב סויה, ומים. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות עד הקישואים הוא רך, ערבוב מדי פעם.