קישואים עטופים בטורטיות
קישואים עטופים בטורטיות עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. מתכון טבעוני זה משרת 4 . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קישואים, פלפל גרוס, טורטיות קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו קישוא עטוף הליבוט " צדפות, בייקון עטוף קישואים ממולאים, ו דג עטוף קישואים מושחרים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ווק או מטגן בגודל בינוני, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים זרעי חרדל וכמון. כשהם מתחילים לצוץ, מנמיכים את האש ומוסיפים את הבצל והג ' ינג ' ר.
קולים עד שהבצל רך וצבעו ורוד בהיר.
מוסיפים את הקישואים המרוסקים, מגבירים מעט את האש. מערבבים לעתים קרובות עד שהקישואים מתרככים ומבושלים היטב, כ -5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי, הפלפל, הציפורן, הקינמון והמלח.
מחממים את הטורטיות ומניחים את הטורטיות על משטח ישר.
מניחים 1/4 ממילוי הקישואים במרכז כל טורטיה.
מגלגלים כל טורטיה וקושרים אותה סגורה בעירית. אתה יכול להגיש את העטיפה עם בובת שמנת חמוצה בצד, זה גורם לעטיפה מעוגלת היטב!