קישואים עטופים הליבוט "צדפות"
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט עטוף בקישואים "צדפות" יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1019 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דבש, פלפל טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. נסו קישואים עטופים הליבוט "צדפות, הליבוט עטוף רומיין, ו הליבוט עטוף בתפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
+ כדי להכין, לערבב את החומרים עבור שני לשפשף ואת glazein 3 קערות נפרדות. לאחר מכן, באמצעות מקלף ירקות, startpeeling לאורך הקישואים, החל השכבה החיצונית הירוקה, יצירת סרטים בעובי 1/2 אינץ'. סובב את הקישואים רבע סיבוב לאחר כל קליפה כדי לעשותמה סרטים אפילו בגודל. לעשות ככל האפשר ולעצור כאשר אתה מקבל את הזרעים.
הניחו את הסרטים על צלחת ומפזרים את לשפשף זוקיני משני הצדדים, להפיץ אותו בעדינות עם הידיים עד שכל החלקים מכוסים. זה לא חייב להיות ציפוי אפילו, אבל אתה רוצה כל סרט כדי לקבל קצת צבע ותבלינים.
+ להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
+ לטבול את נתחי הליבוט לתוך לשפשף הצדפות, מה שהופך אותם בטוחים מצופים מכל הצדדים. לעטוף היטב את ריבון קישואים סביב קוביית הליבוט כמו חגורה, כך הקצוות חופפים.השתמש בקיסם כדי לאבטח את הקישואים ולדחוף אותו אל הצד השני.
מניחים את ההליבוט העטוף על צלחת מחממים את ההליך עם הדגים הנותרים zucchinibbons.
עכשיו הגיע הזמן להתחיל עם הרוטב.
מוסיפים את התרד לסיר הרותח של מים ומבשלים 1 דקה. מידלעביר את התרד מן המים עם כפית מחוררת, שמירה על נוזל הבישול, ולהעביר את התרד אל acolander לנקז. לשטוף עם מים קרים וכאשר קריריםהמגע, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בחוזקה את spinachand לסחוט את הנוזל. לעשות את זה 4 עד 5 פעמים עד לא waterremains. דק קוצצים את התרד לחתיכות קטנות וירוקים בצד.
+ בסיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומקציפים עד בשילוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין והתרד הקצוץ וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. הרוטב ייראה עבה, כמו תרד מוקרם. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר כדי לשמור על הרוטב חם.
+ לחמם את המים השתמשת לבשל את התרד, ולהביא לרתיחה. ודא שיש לך סיבובים הליבוט שלך, זיגוג, צלחת, גיליון גדול של נייר, ואת קערת ההגשה שלך מוכן ללכת, כי אתה עומד להיות נע סביב המטבח שלך במהירות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים 10 דקות או על פי ההוראות שעל האריזה. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים 1 כפית שמן צמחי מעל חום בינוני במחבת גדולה (לא מקל במידת האפשר). כאשר השמן מתחיל לשרוק ולרחוש, מניחים את חתיכות ההליבוט במחבת בשכבה אחת ומבשלים 2 דקות. באופן שווה להפיץ את הזיגוג על החלק העליון של הדג ולאחר מכן להעיף את סיבובים הליבוט, בישול בצד השני במשך 2 דקות יותר.
מורחים זיגוג יותר בצד העליון שוב, להעיף, ומבשלים הסופי 1 עד 2 דקות. ההליבוט יקבל צרור חום ופריך משני הצדדים.
שים את הדגים המבושלים על צלחת נקייה ולכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. אם היית צריך לפצל את הדג לשתי קבוצות, חזור עד שכל כדורי הליבוט מבושלים.
+ לבסוף, לנקז את הפסטה ולשים אותו לתוך קערה גדולה עם טפטוף של שמן זית כך אטריות לא להידבק זה לזה.
מוסיפים את רוטב התרד החם לפסטה וזורקים.
+ כדי לשרת, לעשות קן של אטריות רטובות על צלחת העליון עם 4 או 5 "צדפות" לכל אורח.
+ שימו לב שאם אתם באמת רוצים לעבוד על האורחים שלכם, קל לגרום לקוביות ההליבוט שלכם להיראות יותר כמו צדפות. באמצעות כף כמו סטנסיל שלך, לחץ מעט על הליבוט ולאחר מכן לעקוב סביבו עם סכין חדה. אם אתה חותך את הקוביות שלך קטן מספיק, אתה יכול פשוט ללחוץ אותם לתוך כף כדי ליצור צורה כדור מבלי לחתוך את הדגים. אבל אם יש לך שאריות של שאריות דגים, אל תזרוק אותם. מבשלים אותם במחבת עם שאריות אורז, אפונה וירקות אחרים כדי להכין ארוחת אורז מטוגן מהירה בלילה הבא.+ הערה
אם אין לך זמן להכין את האטריות והרוטב, הנה החלפה קלה. השתמש הקישואים שלך כדי להפוך את האטריות במקום בייקון מזויף. דלג על רוטב התרד ועל גלישת הקישואים, ופשוט לשרת את הצדפות מעל מיטה בריאה של אטריות פסטה קישואים.
+ נתרן לספור: קישואים: 26mg לכל קישואים גדולים; הליבוט: 58mg לכל 3 אונקיות; תרד: 24mg לכל כוס 1; שמנת כבדה: 5mg לכל 1 כף; אטריות: 0 עד 10mg, לכל 4 אונקיות יבש בהתאם למותג
ספר הבישול ללא גבולות דל נתרן של הילדה
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. זכויות יוצרים © 2013 By Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright © 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.