קישואים עם חומוס ומילוי פטריות
קישואים עם מלית חומוס ופטריות עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות כפתורים, חומוס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: צימוקים ללא גלוטן וחמוציות וחומוס (או אגוז) רוטב אורז בר-מלית, פטריות מלית, ו פטריות מלית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה רדודה.
גורפים את בשר הקישואים; קוצצים את הבשר ומניחים בצד.
מניחים את הקליפות בצלחת מוכנה.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
קולים בצל למשך 5 דקות, ואז הוסיפו שום והקפיצו 2 דקות נוספות. מערבבים קישואים ופטריות קצוצים; מטגנים 5 דקות. מערבבים כוסברה, כמון, חומוס, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל. תערובת כף לקליפות קישואים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 40 דקות, או עד שהקישואים רכים.