קישואים עם מוצרלה טרייה ועגבנייה
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו פריטי קישואים עם מוצרלן טרי ועגבנייה. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 326 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-18 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.24$ למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח ים, אבקת שום, גבינת מוצרלה ואורגנו. המתכון הזה אהוב על 75 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. נסו פריטות קישואים עם סלט עשבים ומוצרלה, פריטי תירס טריים ועגבניות, ומוצרלן טרי ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שמים בקערה גדולה את הקישואים, הקמח, הסודה לשתייה, גבינת הפרמזן, אבקת השום, האורגנו, המיורן, הבזיליקום, הפלפל השחור והמלח הכשר ומערבבים היטב. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם חמאה ומערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקישואים לקבלת בלילה.
מחממים את השמן הצמחי ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ בחום, ומזלפים בעדינות כ-1/4 כוס בלילת קישואים לכל לבבת לתוך השמן החם. מטגנים את הלביבות בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד; מסננים על נייר סופג ומניחים את הלביבות בצד כדי להתחמם.
להגשה מניחים מעל כל לביבה פרוסת גבינת מוצרלה ופרוסת עגבנייה; מפזרים מלח ים.