קישואים פפרדלה עם ויניגרט עגבניות קלוי, ארוגולה וגבינת פטה
זוקיני פפרדלה עם ויניגרט עגבניות קלוי, גבינת ארוגולן וגבינת פטה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פטה, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים, לחם זוקיני צלוי עם חומוס, ארוגולה, גבינת עיזים ושקדים, ו קישואים בגריל עם עגבניות מהירות - רוטב זית וגבינת פטה.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, בקערה קטנה לערבב את החומץ, חרדל, דבש ומלח.
להקציף ב 3 כפות שמן זית. מתבלים עם ההתלהבות והפלפל.
באמצעות מנדולינה, לחתוך את הקישואים לאורך לתוך 1/8 אינץ ' עבה pappardelle הפיכת קישואים חיתוך על 4 צדדים רק עד הזרעים במרכז הם הגיעו. השליכו את המרכזים.
בקערה קטנה לשלב את השום, טימין, רוזמרין, ופפריקה עם כף הנותרים של שמן זית.
מורחים את פרוסות הקישואים על תבנית אפייה גדולה ומברישים אותם בתערובת השום. לצלות במשך 3 דקות עד חום בהיר.
מעיל עגבניות שרי עם תערובת השום הנותרת בקערה.
שים אותם על תבנית אפייה אחרת לצלות במשך 1 עד 2 דקות או עד כמה עורות פופ והעגבניות לקבל קרמל מעט.
שים את ארוגולה בקערת הגשה, למעלה עם קישואים ועגבניות.
מפזרים את גבינת הפטה והזיתים למעלה ומגישים.