קישואים פריטרים עם סלט עשבי תיבול-ו-מוצרלה
צריך מנה עיקרית צמחונית? קישואים עם סלט עשבי תיבול ומוצרלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גרידת לימון, עשבי תיבול, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עשבי תיבול טריים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם לבנדר אוכמניות כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו קישואים, צ'יפס גבינה ועשב, קישואים-צ'יפס עשבי תיבול עם יוגורט שום, ו קישואים עם איולי עשבי תיבול-שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית.
מניחים שליש קישואים על שתי שכבות של מגבות נייר, וסוחטים החוצה נוזל עודף. חזור עם קישואים שנותרו, השלכת מגבות נייר לאחר כל שימוש.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני. מערבבים יחד תערובת קישואים ולחם תירס.
ירידה 4 עד 5 ארוז היטב 1/4 תערובת קישואים קישואים לתוך שמן חם; לחץ קלות כדי לשטח. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר. חזור עם תערובת קישואים נותרת.
מערבבים יחד שמן זית ואת 2 המרכיבים הבאים; לזרוק עם מוצרלה ועשבי תיבול. טוגנים למעלה עם סלט עשבי תיבול לפני ההגשה.