קישואים קון קרנה לוקחים בערך שעה ו-55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 282 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, בצל, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. נסו את צ'ילי קון קרנה שיגרום לבלוטות הטעם שלך להיות מטופשות , קרנה אסאדה בוריטוס וארוז קון לצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק בשר בקר עם קמח עד לציפוי. בתנור הולנדי בחום בינוני משחימים בשר בקר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מים, שום, מלח ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה ו-15 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשר
3
מוסיפים קישואים, תירס, בצל וצ'ילי; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כוס שום קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-30 דקות או עד שהירקות רכים.