המתכון קיץ קישואים סלט פנצנלה עגבניות מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 304 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שרי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סלט פאנזנלה קיץ, סלט פנצנלה סלמון קיץ, ו אבטיח Panzanella מתכון (סלט קיץ) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחלקים את פרוסות הקישואים באופן שווה בין 4 צלחות שטוחות, חופפים כל פרוסה רק מעט, כמו שלבקת חוגרת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
מברשת עם מיץ לימון העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בואו לשבת במשך 5 דקות כדי להשרות לנבול.
5
בינתיים, לזרוק את קוביות הלחם עם 1 כף שמן, אורגנו, מנטה וכמה מלח. טוסט על תבנית אפייה בתנור עד מעט זהוב, 10 עד 12 דקות.
לזרוק את עגבניות שרי עם הלחם בערך 1/4 כוס של ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
בואו לשבת עד קרוטונים מתחילים להתרכך, 5 דקות, ואז לזרוק בבזיליקום. מחלקים את סלט עגבניות panzanella על גבי קישואים ומקשטים עם טפטוף של שמן זית ועוד בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.