קישואים תבשיל גבינה הולנדי
תבשיל גבינת זוקיני הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 562 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם גבינת גאודה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . נסו קישואים ותבשיל גבינת שמנת, הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, ו 100% חיטה מלאה הולנדית Kruidnootjes (או עוגיות זנגביל הולנדיות) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את האטריות ביצים, ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים במסננת, לשטוף עם מים קרים, ולהניח בצד.
בינתיים, במקום קישואים ומים לתוך 2 ליטר, צלחת תבשיל מיקרוגל בטוח עם מכסה. מכסים ומבשלים במיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות. לגרד את הקישואים לתוך המסננת עם הפסטה ולהניח בצד.
מניחים את החמאה, פטריות, בצל, ושום לתוך תבשיל הקדרה. מבשלים על גבוה במשך 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים בקמח, מלח ובזיליקום. מערבבים בחלב, ולאחר מכן להחזיר את המנה למיקרוגל ומבשלים על 5 דקות גבוהות יותר, ערבוב כל 2 דקות.
מערבבים את הקישואים והפסטה לתוך רוטב הפטריות יחד עם 1 כוס של גבינת הגאודה. מבשלים 6 דקות נוספות על גבוה, ואז מפזרים את הגבינה הנותרים, ומבשלים עוד דקה עד הגבינה נמסה.