קישואים, תירס וטאקו של ריק ביילס
הקישואים, התירס והטאקוס של ריק ביילס הם ... ללא גלוטן וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרסקו קווסו מקסיקני, בצל, גרעינים לחתוך 1 אוזן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Horchata (מותאם מריק Bayless), מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless, ו מרק מאכלי הים האדום של ריק ביילס בצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול (5 ליטר), מחממים את השמן מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 8-10 דקות.
מוסיף את השום לרגע האחרון של בישול.
בינתיים, מחית את העגבניות במעבד מזון ומניח בצד.
מעל להבה פתוחה או תחת מטלית, צולים את הפובלנו עד שהעור חרוך בכל מקום, ואז מכניסים לקערה ומכסים עד שהעור מתקרר ומשתחרר. להחליק אותו, לשטוף את הבשר, לחתוך לרצועות דקות.
כאשר הבצל סיים לבשל, מוסיפים את רסק העגבניות, מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את poblanos, תירס, קישואים, כוסברה, וcrema (או תחליף). מערבבים היטב כדי לשלב (הוספת קצת מים במידת הצורך) ומבשלים עד הקישואים רכים אבל לא רגשני. מתבלים לפי הטעם במלח.
להעביר לקערה הגשה העליון עם cheee התפורר.
מגישים עם טורטיות חמות ועוד גבינה למעבר.