קישור המשפחה סרטן נהרות להרתיח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישור סרטן נהרות להרתיח. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, כמות שווה של תערובת התבלינים של דוני, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סרטן נהרות רותח., סרטן נהרות רותח., ו סרטן נהרות רותח. (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול מאוד של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את המלח, הבצל, הלימונים, השום והתבלינים ומרתיחים עד שהבצל והלימון מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד רך כאשר פירסינג בסכין, כ 15 דקות.
מוסיפים את התירס, מבשלים 10 דקות נוספות, ולאחר מכן מעבירים את הירקות למסננת.
מסננים היטב, ואז להפיץ את התירס ותפוחי אדמה על שולחן מרופד בנייר. להחזיר את המים לרתיחה, ואז להוסיף את הסרטנים, ולהחזיר לרתיחה שוב. מיד לכבות את החום ולאפשר לסרטנים להשרות, חשוף, במים המתובלים במשך 20 עד 30 דקות.
מסננים את הסרטנים ומגישים לצד הירקות עם שפע של מפיות ובירה קרה.
בצע את ההוראות לעיל, באמצעות 5 קילו של סרטן נהרות, 1 1/4 כוסות מלח, 1 1/4 כוסות תבלין דוני
מערבבים, 6 עלי דפנה, 3 לימונים חצויים, ו 1 פאונד כל תפוחי אדמה ותירס חדשים.
Reprinted with permission from Real Cajun by Donald Link with Paula Disbrowe, © 2009 Clarkson Potter מקדונלד LINK הוא השף של Herbsaint ו-Cochon בניו אורלינס. הוא זכה בפרס השף הטוב ביותר של ג ' יימס בירד ב-2007.פאולה דיסבורו היא המחברת של Cowgirl Cuisine ושל co-author of Susan Spicer ' s Crescent City Cooking. היא גרה באוסטין, טקסס.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
סרטן נהרות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.