קישי חטיף בקר טחון
קישי חטיפי בקר טחון דורשים כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 41 סנט למנה . מנה אחת מכילה 255 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תערובת ביסקוויט/אפייה, גבינת צ'דר, פלפל קאיין וביצה. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 20% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרסת איזי ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון , גרסת קל ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון וגרסת קל ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון .
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים את בשר הבקר, אבקת השום והפלפל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
בינתיים, בקערה קטנה, משלבים תערובת ביסקוויטים וקמח תירס; לחתוך בחמאה.
מוסיפים מספיק מים ליצירת בצק רך.
מהדקים לתחתית ולמעלה את דפנות כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות.
מניחים כפיות של תערובת בקר בכל קליפה.
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, השמנת, הבצל, הפלפל האדום, המלח והקאיין; יוצקים על תערובת בקר.
אופים ב-375 מעלות למשך 20 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: יין מבעבע, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן
קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.