קישים מיני ברוקולי וצ'דר
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? קישים מיני ברוקולי וצ'דר יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, ביצים וחלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי ומיני צ'דר, מיני פשטידות ירקות וצ'דר, ו בייקון, כרישה ומיני צ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. גריז 8 כוסות ב 12 כוס מאפין פח ולהניח בצד.
יוצקים 1 אינץ ' של מים לסיר גדול ולשים בסל ספינת קיטור.
מניחים ברוקולי בסל קיטור, לכסות סיר, להפוך את החום גבוה ולתת לבשל עד ברוקולי הוא רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
תן ברוקולי להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצוץ לחתיכות קטנות.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים וחלמון ביצה. מערבבים גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
שים מאפין פח על תבנית אפייה, ולאחר מכן מצקת תערובת ביצים לתוך כוסות מאפין מוכן, מילוי כל כוס.
אופים עד שחום קל וכבר לא jiggly במרכז, כ -25 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב כל קיש. שים תבנית אפייה נקייה על גבי מחבת מאפין והפוך לקישים unmold.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.