קל איטלקי הרב פוקצ'ה
עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו קל איטלקי עשב מלית, הרב פוקצ'ה, ו שמן צמחי פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומים, ערבוב עד מעורב היטב.
מורחים בצק למחבת משומנת 13 x 9 אינץ'. כיסוי.
בואו לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
לתקוע חורים מרובים לתוך הבצק באמצעות הידית של כף עץ.
טפטוף 2 כפות שמן זית על בצק; מפזרים גבינת פרמזן ותבלינים עשב איטלקי. כיסוי.
תן לעלות עוד 15 דקות בעוד התנור מתחמם ל 375 מעלות F.
אופים 30 עד 35 דקות עד השחמה קלה. מגניב מעט לחתוך לפרוסות; לשרת חם. אם תרצה, לשרת עם שמן זית נוסף לטבילה.