קל בישול איטי תפוח חמאה
חמאת תפוחים קלה ואיטית עשויה להיות רק התבלין שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 45 . מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תבלינים עם פאי תפוחים, תפוחים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו בישול איטי קל חמאת תפוחים ערומה, חמאת תפוחים איטית, ו חמאת תפוחים איטית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות תפוח בבישול איטי. מערבבים סוכר ותבלינים עוגת תפוחים עם התפוחים.
מבשלים על גבוה במשך 4 שעות; מערבבים.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל עד התפוחים רכים מאוד ורוב הנוזל התאדה, 2 עד 2 1/2 שעות.
לגרד חמאת תפוחים לתוך קערה; לקרר 8 שעות עד לילה.
מערבבים חמאת תפוחים עם בלנדר טבילה עד חלקה. לחלופין, אתה יכול להפעיל את החמאה דרך טחנת מזון או להתמזג בבלנדר.