קל ברביקיו טחון בשר בקר & פשטידת תפוחי אדמה
המתכון קל ברביקיו טחון בשר בקר & פשטידת תפוחי אדמה מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 70 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו מקורי, ירקות, טריזים תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, קל חצילים ובשר טחון, ו קל פטריות ומחבת בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר במסננת פלסטיק למיקרוגל להגדיר מעל קערה. מיקרוגל על 8 דקות גבוהות., ערבוב כל 2 דקות. כדי לשבור את הבשר. כף בשר לתוך צלחת מיקרוגל 9 אינץ ' עם מכסה; להשליך טיפות מן הקערה.
מוסיפים ירקות קפואים לבשר; מערבבים היטב. מיקרוגל 2 דקות. למעלה עם עגבניות ותפוחי אדמה.
מערבבים רוטב ברביקיו ורוטב.
יוצקים מעל ירקות; מכסים חלקית עם מכסה. מיקרוגל בגובה 10 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
למעלה עם גבינה; מיקרוגל 2 דקות. או עד שנמס.
בואו לעמוד 3 דקות. לפני ההגשה.