קל גבינה דנית
קל גבינה דנית היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. אם יש לך בצק עלים, גבינת ריקוטה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קל גבינה דנית, קל גבינה דנית, ו קל גבינה דנית.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
מניחים את גבינת שמנת וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט ושמנת אותם יחד במהירות נמוכה עד חלקה. עם המיקסר עדיין נמוך, מוסיפים את החלמונים, ריקוטה, וניל, מלח, גרידת לימון ומערבבים עד רק בשילוב. אל תצליף!
פתח גיליון 1 של בצק עלים על לוח מקומח קלות לגלגל אותו מעט עם מערוך מקומח עד שזה 10 על 10 אינץ ' מרובע.
חותכים את הסדין לרבעים עם סכין חדה.
מניחים כף גדושה של גבינה מילוי באמצע כל אחד 4 ריבועים.
מברשת את הגבול של כל מאפה עם ביצה לשטוף ולקפל 2 פינות מנוגדות למרכז, צחצוח חופף את הפינות של כל מאפה אז הם נשארים בחוזקה יחד.
מברישים את החלק העליון של המאפים עם שטיפת ביצים.
מניחים את המאפים על תבנית מוכן. חזור עם הגיליון השני של בצק עלים לקרר את דני מלא במשך 15 דקות.
אופים את המאפים במשך כ -20 דקות, מסובב את המחבת פעם אחת במהלך האפייה, עד נפוח וחום.