קל כמו יכול להיות Pasticcio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל כמו יכול להיות Pasticcio. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, חלב, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו פסטיצ'יו חצילים ופטריות, Pasticcio (מקרוני יווני וגבינה עם בשר), ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 375 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה, על חום בינוני גבוה, ומבשלים פסטה על פי הוראות החבילה. כאשר הפסטה נעשית, לנקז, ולהפעיל תחת מים קרים כדי להפסיק את הבישול.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר
קצף חמאה, מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את הבשר ושוברים אותו בכפית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ואת הקינמון ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
חמאה 2 1/2 עד 3 ליטר צלחת אפייה.
מורחים מחצית הפסטה באופן שווה בתחתית של צלחת אפיית זכוכית חמאה קלות.
מפזרים חצי מהגבינה מעל, מוסיפים את כל רוטב הבשר, את שאר הפסטה ואת שאר הגבינה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החלב ואת הביצים עד בשילוב שווה. לאט לאט לשפוך אותו על כל המנה; (הנוזל צריך לכסות לחלוטין את האטריות). לכסות ולאפות עד מבעבע, על 40 עד 45 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע והשחמה, על 10 עד 15 דקות יותר.
תן לו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.