קל עוף פרמזן לאפות
קל עוף פרמזן לאפות נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שום, קרוטוני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, אופים עוף פרמזן, ו אופים עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מצפים את תחתית תבשיל הקדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית, ומפזרים שום ופתיתי פלפל אדום חריף.
מסדרים את חזה העוף בתחתית המנה, ויוצקים רוטב מרינדה על עוף.
מפזרים בזיליקום מעל רוטב מרינדה, ומעליהם חצי גבינת המוצרלה, ואחריה חצי גבינת הפרמזן.
מפזרים על הקרוטונים, ואז מעליהם את יתרת גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה והקרוטונים מזהיבים והעוף כבר לא ורוד בפנים, בערך 35 דקות עד שעה, תלוי בצורת ועובי חזה העוף שלך. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של חזה עוף צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).