קל תרד דאל (דהל, דאל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל תרד Dal (Dhal, Dhall). מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כורכום, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דאל קארי עם בשר (Gosht Dhal), קל אדום עדשים Dhal, ו מתובל Dhal (Masala Dhal).
הוראות
מניחים את האפונה המפוצלת במסננת בסדר רשת ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים.
העברה לסיר גדול, להוסיף את המים הנמדדים, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח עם כפית גדולה, עד האפונה הם רכים לחלוטין ואת העקביות של מרק אפונה מפוצל, כ 45 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיץ לימון ומלח נמדד; להפריש.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים את זרעי הכמון והכורכום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שזרעי הכמון קלויים וריחניים והחמאה קצפת מאוד, כ -3 דקות.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר והסראנו; מתבלים במלח; ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתרד נבול לחלוטין, בערך 4 דקות.
להעביר את תערובת תרד לסיר שמור עם אפונה מפוצלת ומערבבים לשלב.
מגישים מיד עם אורז מאודה או נאן בצד.