קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

קל תרד דאל (דהל, דאל)

קל תרד דאל (דהל, דאל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל תרד Dal (Dhal, Dhall). מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כורכום, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דאל קארי עם בשר (Gosht Dhal), קל אדום עדשים Dhal, ו מתובל Dhal (Masala Dhal).

הוראות

1
מניחים את האפונה המפוצלת במסננת בסדר רשת ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
העברה לסיר גדול, להוסיף את המים הנמדדים, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח עם כפית גדולה, עד האפונה הם רכים לחלוטין ואת העקביות של מרק אפונה מפוצל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ומערבבים במיץ לימון ומלח נמדד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את זרעי הכמון והכורכום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שזרעי הכמון קלויים וריחניים והחמאה קצפת מאוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכוםכורכום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר והסראנו; מתבלים במלח; ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתרד נבול לחלוטין, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
להעביר את תערובת תרד לסיר שמור עם אפונה מפוצלת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מגישים מיד עם אורז מאודה או נאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
נאןנאן