קושימומחה
מוכן ב25 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

קלגרי נניימו ברים

קלגרי נניימו ברים
ברים של קלגרי נניימו עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, סוכר, פירורי קרקר גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו ננאימו ברים, ננאימו ברים, ו ננאימו ברים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קו 8 אינץ'.- תבנית אפייה מרובעת עם נייר כסף, ומאפשרת לקצוות להתרחב על הצדדים ב -1 אינץ'. בסיר כבד גדול, שלבו סוכר וקקאו; מוסיפים חמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך ביצים. להחזיר את כל למחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה ל -160 זוגות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים מהאש.
4
מערבבים פירורי קרקר, קוקוס ואם רוצים שקדים. לחץ לתבנית מוכנה. מקררים 30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, תערובת הפודינג, החמאה והחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מורחים מעל. מקררים עד להתייצבות. בעזרת נייר כסף, הרם סורגים מהתבנית. מחק נייר כסף; לחתוך לסורגים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף