קלוי-טביעות אצבע שקדים
טביעות אצבע שקדים קלויים יכולים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, ביצה, מלטש גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טביעות אצבע שקדים פטל, טביעות אצבע של שקדים כרמל, ו משמש-טביעות אצבע שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדפים בשליש התחתון העליון של התנור; מחממים עד 375 ° F. קמח דופק ושקדים במעבד מזון עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מוסיפים אבקת אפייה ומלח ודופק להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד אור ורך, על 4 דקות.
מוסיפים ביצה ווניל ומכים עד חיוור ורך, על 4 דקות. להפחית את המהירות נמוך בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב רק כדי לשלב.
מקום מלטש סוכר בקערה רדודה. לגרוף את הבצק על ידי כף גדושה להתגלגל לתוך כדורים (אם הבצק דביק, צמרמורת 20 דקות).
מגלגלים בסוכר ומניחים על 2 דפי אפייה מרופדים בקלף, מרווחים 2" זה מזה. שימוש באגודל שלך, לעשות הזחה עמוקה בכל כדור. (עבור סדקים מוגזמים יותר, אופים בצק 5 דקות לפני הזחה.)
אופים עוגיות, מסתובב דפי אפייה באמצע, עד הזהב, 12-14 דקות.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב. מלא עם ריבה או קרד (השתמש בכפית קטנה).
הפוך קדימה: עוגיות יכול להיות אפוי (אבל לא מלא) 2 שבועות קדימה; לעטוף בחוזקה להקפיא. להפשיר לפני מילוי. עוגיות ניתן למלא 1 יום קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.