קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

קלוי-ירקות פטה זיטי

קלוי-ירקות פטה זיטי
אם יש לכם מלח כשר, בצל, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית מתכונים דומים: זיטי אפוי ירקות קלוי, אפיית זיטי ירקות צלוי, ו זיטי אפוי ירקות קלויים בלסמי.

הוראות

1
תחמם את המטגן. בקערה קטנה, להקציף יחד 2 כפות של השמן עם חומץ, 1 כפית מלח, וכמה טחנות של פלפל ולהבריש את התערובת על הצדדים לחתוך של קישואים, חצילים ובצל. סדר אותם לחתוך בצד על תבנית אפייה גדולה, רדודה.לצלות את הירקות 6 אינץ ' מהחום במשך 8 עד 10 דקות בכל צד, עד השחמה מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה ללוח חיתוך.
3
חותכים את קישואים לרוחב לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את החצילים לחתיכות 1 אינץ'. קוצצים את הבצל coarsely.BR בינתיים, בסיר גדול, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים במסננת. (אין לשטוף.) להחזיר את הסיר לתנור, להוסיף את השום ואת השמן הנותר, ומבשלים על אש נמוכה עד השום רוחש. מערבבים אורגנו ונענע.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת, ירקות צלויים, עגבניות קצוצות ופטה. מניחים בצד חצי הפסטה עבור פסטה ירקות גבינה, אשר מוכן לפני הקפאה. (ראה קישור למתכון, לעיל.) העונה את שאר הפסטה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ועוד כמה טחינה של פלפל. חם מעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם הפרמזן. להקפיא: קלוי-ירקות פטה זיטי לא להקפיא היטב כפי שהוא. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להפוך אותו פסטה ירקות גבינה (ראה קישור למתכון, לעיל). לאחר ההכנה, לכסות בנייר כסף להקפיא. זה יישאר קפוא במשך 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך