קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי
מתכון קלוי - קוקוס פנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי מוכן בעוד כ-3 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קוקוס קלוי עם היביסקוס ורימון, קוקוס לבן שוקולד Panna קוטה עם דם כתום, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקבלת קוטה פאנה: מחממים התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הגזרים הם חום זהוב כהה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים את השקדים בשכבה זוגית על תבנית האפייה וטוסט עד ריחני ומתחיל צבע, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר מהתנור וכבה את החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים שמונה ramekins 4-אונקיה או כוסות הגשה קטנות במקרר. (מצמרר את הכוסות עוזר קוטה פאנה להגדיר מהר יותר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בסיר בינוני, לשלב את חלב הקוקוס, שמנת, סוכר, מלח, ו 1 כוס קוקוס קלוי (להזמין את השאר לקישוט). פיצול חתיכת שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם החלק האחורי של סכין ישירות לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
זילוף בצורת לב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף את התרמיל בעדינות להביא רתיחה קלה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח).
9
בעוד הקרם מתחמם, יוצקים את המים הקרים לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בואו לעמוד (לא לערבב) עד הג ' לטין ספג את המים, לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
כאשר הקרם החל להתבשל, להסיר אותו מהחום ולסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית. השתמש מרית ללחוץ בעדינות את הקוקוס נגד המסננת כדי לכפות את כל הנוזל. השליכו את המוצקים ואת תרמיל וניל שעועית (או לשטוף, יבש, ולשמור את התרמיל לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
זילוף בצורת לב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את הג ' לטין הרך ומקציפים עד incorporated. (אתה לא צריך לראות שום חתיכות של ג ' לטין מוצק.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מצוננות (לא מכסים עם ניילון נצמד) ומקררים עד שנקבע, לפחות 3 שעות. (זה צריך להיות מרקם של פודינג רך.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מגישים עם 1 1/2 עד 2 כפות רוטב שוקולד, מנה של וופ וקמצוץ של שקדים קלויים, קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
15
לרוטב השוקולד: בסיר קטן, מערבבים את הסוכר החום הכהה, המלח ואבקת הקקאו. מערבבים מספיק שמנת כבדה, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן מערבבים בשאר.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיפים את סירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקפידים לטאטא ברציפות. להפחית את החום לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא ברציפות, לעוד 3 עד 4 דקות כדי לעזור לבשל את הטעם המר מן הקקאו ולעבות את הרוטב. הרוטב יהיה מבריק מאוד ולקחת על גוון כהה מאוד (כמעט שחור).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
כדי לבדוק אם הרוטב הוא עבה מספיק, מניחים טיפה קטנה של רוטב על צלחת נקייה ולתת לעמוד 1 דקה. אם הרוטב מתפשט, תמשיך לרתוח. אתה אמור להיות מסוגל להטות את הצלחת מבלי לשפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
לאחר ביצוע, להסיר מחום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
19
מגישים מיד על גלידה או לתת מגניב מעט לפני השימוש. הרוטב ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. לחמם: מיקרוגל ב 50 אחוז כוח במשך כ 30 שניות, או חם בסיר על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
20
עבור הוופ הטרי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את הקרם, סוכר, וניל להכות על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות בינוניות רכות טופס. (לחלופין אתה יכול להקציף את הקרם עם מיקסר כף יד או ביד עם מקצף, אם כי זה ייקח יותר זמן.) אם אתה רוצה הפסגות רכות, להצליף פחות. אם אתה רוצה אותם חזק יותר, להצליף יותר, אבל לא overwhip או את השמנת יהיה להתקפל ובסופו של דבר להפוך חמאה!
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה