קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי
מתכון קלוי - קוקוס פנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי מוכן בעוד כ-3 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קוקוס קלוי עם היביסקוס ורימון, קוקוס לבן שוקולד Panna קוטה עם דם כתום, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת קוטה פאנה: מחממים התנור ל 350 ° F.
מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הגזרים הם חום זהוב כהה, 5 עד 8 דקות.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
מורחים את השקדים בשכבה זוגית על תבנית האפייה וטוסט עד ריחני ומתחיל צבע, 5 עד 8 דקות.
מניחים שמונה ramekins 4-אונקיה או כוסות הגשה קטנות במקרר. (מצמרר את הכוסות עוזר קוטה פאנה להגדיר מהר יותר.)
בסיר בינוני, לשלב את חלב הקוקוס, שמנת, סוכר, מלח, ו 1 כוס קוקוס קלוי (להזמין את השאר לקישוט). פיצול חתיכת שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם החלק האחורי של סכין ישירות לתוך המחבת.
להוסיף את התרמיל בעדינות להביא רתיחה קלה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח).
בעוד הקרם מתחמם, יוצקים את המים הקרים לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה מעל.
בואו לעמוד (לא לערבב) עד הג ' לטין ספג את המים, לפחות 5 דקות.
כאשר הקרם החל להתבשל, להסיר אותו מהחום ולסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית. השתמש מרית ללחוץ בעדינות את הקוקוס נגד המסננת כדי לכפות את כל הנוזל. השליכו את המוצקים ואת תרמיל וניל שעועית (או לשטוף, יבש, ולשמור את התרמיל לשימוש אחר).
מוסיפים את הג ' לטין הרך ומקציפים עד incorporated. (אתה לא צריך לראות שום חתיכות של ג ' לטין מוצק.)
מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מצוננות (לא מכסים עם ניילון נצמד) ומקררים עד שנקבע, לפחות 3 שעות. (זה צריך להיות מרקם של פודינג רך.)
מגישים עם 1 1/2 עד 2 כפות רוטב שוקולד, מנה של וופ וקמצוץ של שקדים קלויים, קצוצים.
לרוטב השוקולד: בסיר קטן, מערבבים את הסוכר החום הכהה, המלח ואבקת הקקאו. מערבבים מספיק שמנת כבדה, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן מערבבים בשאר.
מוסיפים את סירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקפידים לטאטא ברציפות. להפחית את החום לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא ברציפות, לעוד 3 עד 4 דקות כדי לעזור לבשל את הטעם המר מן הקקאו ולעבות את הרוטב. הרוטב יהיה מבריק מאוד ולקחת על גוון כהה מאוד (כמעט שחור).
כדי לבדוק אם הרוטב הוא עבה מספיק, מניחים טיפה קטנה של רוטב על צלחת נקייה ולתת לעמוד 1 דקה. אם הרוטב מתפשט, תמשיך לרתוח. אתה אמור להיות מסוגל להטות את הצלחת מבלי לשפוך את הרוטב.
לאחר ביצוע, להסיר מחום ומערבבים את החמאה.
מגישים מיד על גלידה או לתת מגניב מעט לפני השימוש. הרוטב ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. לחמם: מיקרוגל ב 50 אחוז כוח במשך כ 30 שניות, או חם בסיר על חום נמוך.
עבור הוופ הטרי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את הקרם, סוכר, וניל להכות על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות בינוניות רכות טופס. (לחלופין אתה יכול להקציף את הקרם עם מיקסר כף יד או ביד עם מקצף, אם כי זה ייקח יותר זמן.) אם אתה רוצה הפסגות רכות, להצליף פחות. אם אתה רוצה אותם חזק יותר, להצליף יותר, אבל לא overwhip או את השמנת יהיה להתקפל ובסופו של דבר להפוך חמאה!