קלח תירס בגריל
המתכון תירס בגריל על קלח מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, שמן זית, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עטוף בקליפת תירס עם סלסת תירס חרוכה, ספגטי תירס עם תירס טרי בגריל ומוצרלה מעושנת, ו סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפויים.
הוראות
הסר קליפות חיצוניות כבדות מתירס; משוך לאחור (אך אל תסיר) קליפות פנימיות.
הסר וזורק משי; לשטוף תירס, ויבש עם מגבות נייר. קושרים קליפות פנימיות יחד עם חוט ומשאירים אוזניים חשופות.
מברישים קלחי תירס קלות בשמן; מפזרים מלח באופן שווה. מקם תירס כך שקליפות קשורות תלויות מעל קצה הגריל כדי להימנע משריפת קליפות.
תירס גריל, מכוסה במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (350 עד 40
20 דקות, מפנה כל 5 דקות, או עד שנעשה. (כמה גרעינים יתחילו לצרוב ולפוצץ.)