קליפורניה ספוט סרטנים עם תיבול תאילנדי
קליפורניה ספוט סרטנים עם תיבול תאילנדי עשוי להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 406 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, מלון charentais או, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו סרטנים ספוט בגריל, לינגוויני עם סרטנים ספוט סנטה ברברה, ו חסילונים עלומים בחמאה עם קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של מיץ לימון עם שמן זרעי ענבים, סוכר חום, עלי סיד, עשב לימון, זנגביל ורוטב דגים.
מוסיף את השרימפס וזורק, ואז מקרר במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לסחוט את המלפפון כדי להסיר נוזלים רבים ככל האפשר.
להעביר לקערה קטנה ולהוסיף את היוגורט, שאלוט, כוסברה, קאיין, חצי שום טחון, 1 כף של מנטה, 1 כף של כוסברה ו 1/2 כפית של גרידת סיד. מתבלים במלח ופלפל ומקררים למשך שעה אחת.
בקערה בינונית, לזרוק את פרוסות מלון עם 1/2 כף של מיץ לימון ואת הנותרים 1 כף של מנטה ו 1/2 כפית של גרידת סיד; העונה עם מלח ופלפל. מקררים עד שמצוננים.
בקערה בינונית נוספת, מחית את האבוקדו עם הבצל, צ ' ילה והשום הנותר, 1 כף מיץ ליים ו 2 כפות של כוסברה. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את השרימפס היטב. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד השחמה, על 4 דקות.
מעבירים את השרימפס למגש ומגישים עם רוטב היוגורט, פירה מלון ואבוקדו.