קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קליפורניה רול

קליפורניה רול
California Roll לוקח כשעתיים ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. למנה זו יש 284 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח כשר, סרטנים, חומץ אורז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קליפורניה טרי-טיפ, סנטה מריה סטייל , עטיפת אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , ורול דלעת ממולא ומענג .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
סוחטים את מיץ הלימון על האבוקדו כדי למנוע השחמה.
מרכיבים שתצטרך
4 מקלות סרטנים, קרועים לחתיכות4 מקלות סרטנים, קרועים לחתיכות
מקלות סרטנים, קרועים לחתיכותמקלות סרטנים, קרועים לחתיכות
3
מכסים מזרן גלגול במבוק בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
חותכים דפי נורי לשניים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
5
הניחו דף אחד של נורי, עם הצד המבריק כלפי מטה, על המחצלת המכוסה מפלסטיק. מרטיבים את האצבעות במים ומורחים בערך 1/2 כוס מהאורז בצורה אחידה על הנורי.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מפזרים את האורז בשומשום. הופכים את דף הנורי כך שצד האורז כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מניחים 1/8 ממקלות המלפפון, האבוקדו והסרטנים במרכז היריעה. תפסו את קצה המחצלת הקרוב אליכם, השאירו את המילויים במקומם עם האצבעות, וגלגלו אותו לגליל הדוק, בעזרת המחצלת לעצב את הגליל. משוך את המחצלת והנח בצד. מכסים במטלית לחה. חוזרים על הפעולה עד שכל האורז נוצל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
סרטןסרטן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים כל גליל ל-6 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מגישים עם ג'ינג'ר כבוש, וואסבי ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ווסאביווסאבי
10
מניחים את האורז בקערת ערבוב ומכסים במים קרירים. מערבבים את האורז במים, שופכים וחוזרים על הפעולה 2 עד 3 פעמים או עד שהמים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מניחים את האורז ו-2 כוסות מים בסיר בינוני ומניחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ללא כיסוי. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, מנמיכים את האש לרמה הנמוכה ביותר ומכסים. מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מסירים מהאש ומניחים לעמוד מכוסה במשך 10 דקות.
13
מערבבים את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה ומחממים במיקרוגל על גבוה למשך 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מעבירים את האורז לקערת ערבוב גדולה מעץ או זכוכית ומוסיפים את תערובת החומץ. מקפלים היטב לאיחוד ומצפים כל גרגר אורז בתערובת. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש להכנת סושי או סשימי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)