קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

קליפות פסטה פלורנטין

קליפות פסטה פלורנטין
פסטה פגזים פלורנטין דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 331 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קליפות פסטה ג'מבו, תרד, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו עוף פלורנטין קליפות פסטה לא ממולאות, פגזים ממולאים פלורנטין, ו פגזים ממולאים פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של קליפות פסטה לרתיחה מים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים היטב ושוטפים.
3
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה בינונית שלבו תרד, גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', חלבון ביצה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט ותיבול איטלקי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ממלאים כל קליפת פסטה בכף גדושה של תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ', מורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים פגזים במחבת. כפית רוטב ספגטי שנותר מעל קליפות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהקליפות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף