קליפות תפוחי אדמה טאקו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קליפות תפוחי אדמה של טאקו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 389 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. הציון הזה די טוב. נסו טאקו ממולא פגזים, טאקו ממולא פגזים, ו טאקו ממולא פגזים עבור מתכונים דומים.
הוראות
אופים ב 375 3 שעה או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך תפוחי אדמה במחצית לאורכו. בזהירות לגרוף את עיסת, משאיר קליפה דקה (עיסת קירור לשימוש אחר).
מברישים בתוך ומחוץ לקליפות תפוחי אדמה בחמאה.
מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים עגבניות ותיבול טאקו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
כף לקליפות תפוחי אדמה; מפזרים גבינה.
אופים, ללא כיסוי, 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם שמנת חמוצה ובצל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![שושנת כוס הים של פינו נואר]()
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.