קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן

קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן
אם יש לכם שמן צמחי, מיץ ליים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן, עוגות תפוחי אדמה מעושנות, ו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.פירס כל תפוח אדמה מספר פעמים עם מזלג או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
2
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על מתלה התנור ואופים עד העורות הם פריך וסכין בקלות חודר את תפוחי האדמה, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
3
להעביר מתלה תיל עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. הגדר את התנור להגדרת הצלייה.פורסים כל תפוח אדמה בחצי אורך. באמצעות כף, לגרוף את הבשר, משאיר על 1/4 אינץ ' שלם; שומר את הבשר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
מברישים את החלק הפנימי של תפוחי האדמה עם חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה, מברשת את העור הצדדים עם חמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן שווה רווח בצד העור חצאי תפוחי אדמה על תבנית אפייה ו לצלות עד קצף החמאה ואת העורות מתחילים לפריך, על 2 עד 3 דקות (לשמור על שעון קרוב, כך שהם לא לשרוף). הפוך את חצאי תפוחי האדמה מעל ולצלות עד הקצוות העליונים פשוט להתחיל חום, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
לטאטא את השמן ואת מיץ ליים יחד בקערה בינונית, לא מגיבה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את ארוגולה וזורקים למעיל אחיד. מחלקים את הירוקים בין העורות העליון כל אחד עם כף גדושה של pâté.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
ירוקירוק
7
מגישים באופן מיידי.