קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן
אם יש לכם שמן צמחי, מיץ ליים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן, עוגות תפוחי אדמה מעושנות, ו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.פירס כל תפוח אדמה מספר פעמים עם מזלג או סכין חדה.
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על מתלה התנור ואופים עד העורות הם פריך וסכין בקלות חודר את תפוחי האדמה, על 50 דקות.
להעביר מתלה תיל עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. הגדר את התנור להגדרת הצלייה.פורסים כל תפוח אדמה בחצי אורך. באמצעות כף, לגרוף את הבשר, משאיר על 1/4 אינץ ' שלם; שומר את הבשר לשימוש אחר.
מברישים את החלק הפנימי של תפוחי האדמה עם חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה, מברשת את העור הצדדים עם חמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן שווה רווח בצד העור חצאי תפוחי אדמה על תבנית אפייה ו לצלות עד קצף החמאה ואת העורות מתחילים לפריך, על 2 עד 3 דקות (לשמור על שעון קרוב, כך שהם לא לשרוף). הפוך את חצאי תפוחי האדמה מעל ולצלות עד הקצוות העליונים פשוט להתחיל חום, על 2 עד 3 דקות יותר.
לטאטא את השמן ואת מיץ ליים יחד בקערה בינונית, לא מגיבה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה וזורקים למעיל אחיד. מחלקים את הירוקים בין העורות העליון כל אחד עם כף גדושה של pâté.