קליפות תפוחי אדמה קלויים שום
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. וזה די טוב. נסו קליפות תפוחי אדמה קלויים שום, קליפות תפוחי אדמה שום, ו עורות תפוחי אדמה מתוקים צלויים בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
דקור כל תפוח אדמה פעם או פעמיים במזלג.
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום, ואז לעטוף שום בחוזקה בנייר כסף.
אופים שום ותפוחי אדמה על אותו מתלה בשליש התחתון של התנור עד תפוחי אדמה הם במכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
הסר תפוחי אדמה מהתנור להתקרר על מתלה מתכת 15 דקות. המשך לאפות שום עד למכרז, על 15 דקות יותר, ואז להתקרר בנייר כסף על מתלה.
בעוד שום מתקרר, חצי תפוחי אדמה לאורכו, ואז רבע כל חצי (כדי ליצור טריזים קצרים). לגרוף את בשר תפוחי אדמה (שומר אותו לשימוש אחר), משאיר קליפות תפוחי אדמה 1/4 אינץ ' עבה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות שום, מחית כדי להדביק עם חמאה, מלח, ופלפל באמצעות מזלג.
חלוקת רסק שום בין עורות תפוחי אדמה (כ 1/2 כפית כל), מתפשט באופן שווה, ואז צולים עורות במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד זהב פריך, 20 עד 25 דקות.
* קליפות תפוחי אדמה ניתן גורף החוצה להפיץ עם רסק שום (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.