קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. וזה די טוב. נסו קליפות תפוחי אדמה קלויים שום, קליפות תפוחי אדמה שום, ו עורות תפוחי אדמה מתוקים צלויים בפרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
דקור כל תפוח אדמה פעם או פעמיים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום, ואז לעטוף שום בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים שום ותפוחי אדמה על אותו מתלה בשליש התחתון של התנור עד תפוחי אדמה הם במכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר תפוחי אדמה מהתנור להתקרר על מתלה מתכת 15 דקות. המשך לאפות שום עד למכרז, על 15 דקות יותר, ואז להתקרר בנייר כסף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
בעוד שום מתקרר, חצי תפוחי אדמה לאורכו, ואז רבע כל חצי (כדי ליצור טריזים קצרים). לגרוף את בשר תפוחי אדמה (שומר אותו לשימוש אחר), משאיר קליפות תפוחי אדמה 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות שום, מחית כדי להדביק עם חמאה, מלח, ופלפל באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
חלוקת רסק שום בין עורות תפוחי אדמה (כ 1/2 כפית כל), מתפשט באופן שווה, ואז צולים עורות במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד זהב פריך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
* קליפות תפוחי אדמה ניתן גורף החוצה להפיץ עם רסק שום (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות