קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קליפת אבטיח כבושה

קליפת אבטיח כבושה
קליפת אבטיח כבושה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם מלח, חומץ, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבושה, ו קליפת אבטיח כבוש בטעם הדר ותבלינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר קליפת אבטיח, משאיר כמות קטנה של בשר אדום מחובר לקליפה. שמור בשר אבטיח לשימוש נוסף. לקלף קליפה, ולחתוך לקוביות 1 אינץ ' (כ 5 כוסות קוביות).
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
בקרבקר
2
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים יחד מלח 3 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
4
לשפוך על הקליפה. כיסוי וצינה 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
5
ניקוז; לשטוף היטב.
6
שלב קליפה, סוכר, הבא 2 מרכיבים, ו 3/4 כוס מים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה), ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה 24 שעות לפני ההגשה. חנות במקרר עד שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי