קליפת אבטיח כבושה
קליפת אבטיח כבושה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם מלח, חומץ, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבושה, ו קליפת אבטיח כבוש בטעם הדר ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קליפת אבטיח, משאיר כמות קטנה של בשר אדום מחובר לקליפה. שמור בשר אבטיח לשימוש נוסף. לקלף קליפה, ולחתוך לקוביות 1 אינץ ' (כ 5 כוסות קוביות).
מערבבים יחד מלח 3 כוסות מים.
לשפוך על הקליפה. כיסוי וצינה 24 שעות.
שלב קליפה, סוכר, הבא 2 מרכיבים, ו 3/4 כוס מים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה), ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה 24 שעות לפני ההגשה. חנות במקרר עד שבוע 1.