קליפת אבטיח עם ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קליפת אבטיח זנגביל. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חומץ, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח, מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח, ו קליפת אבטיח כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אבטיח לשניים. לגרוף את עיסת אבטיח; להזמין לשימוש נוסף. בזהירות להסיר שכבה ירוקה חיצונית מקליפת אבטיח באמצעות מקלף ירקות.
חותכים קליפה קלופה לקוביות 1 1/2 אינץ ' כדי למדוד על 4 כוסות.
מערבבים קליפה ומלח בשקית ניילון גדולה zip-top. חותם ומקרר 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר קליפה מן התיק; ניקוז. יש לשטוף את הקליפה ביסודיות מתחת למים קרים; לנקז.
מקם קליפה בסיר גדול. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל הקליפה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד פריך-מכרז.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז היטב.
מניחים קליפה בקערה גדולה.
מערבבים סוכר ושאר החומרים בסיר גדול; מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים תערובת סוכר חם על הקליפה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות. מכסים ומקררים 5 ימים. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 3 שבועות.