קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קליפת דובדבן פקאן

קליפת דובדבן פקאן
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קליפת פאי פקאן, קליפת פקאן קינמון, ו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצת קרם וקליפת שעועית ג'לי).

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים חמאה; מוסיפים את הסוכר החום, אגוז המוסקט והקינמון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף אגוזי פקאן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
מעבירים את תערובת הפקאן לתבנית מרופדת בנייר כסף. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
במיקרוגל ממיסים ציפוי סוכריות שוקולד מריר וקיצור 1 כף; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מורחים לתוך 15 אינץ ' מרופד בנייר שעווה. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. פאן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים ציפוי סוכריות שוקולד חלב להוסיף 1 כף קיצור; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מורחים על שכבת שוקולד כהה. חזור על הפעולה עם ציפוי ממתקים לבן וקיצור שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מורחים על שכבת שוקולד חלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מפזרים אגוזי פקאן ודובדבנים מסוכרים; לחץ כלפי מטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
הניחו לעמוד עד להתייצבות. לשבור לחתיכות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

לנבוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "