קליפת דובדבן פקאן
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קליפת פאי פקאן, קליפת פקאן קינמון, ו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצת קרם וקליפת שעועית ג'לי).
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה; מוסיפים את הסוכר החום, אגוז המוסקט והקינמון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות.
הוסף אגוזי פקאן; לזרוק למעיל.
מעבירים את תערובת הפקאן לתבנית מרופדת בנייר כסף. מגניב לחלוטין.
במיקרוגל ממיסים ציפוי סוכריות שוקולד מריר וקיצור 1 כף; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים לתוך 15 אינץ ' מרופד בנייר שעווה. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. פאן.
ממיסים ציפוי סוכריות שוקולד חלב להוסיף 1 כף קיצור; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
מורחים על שכבת שוקולד כהה. חזור על הפעולה עם ציפוי ממתקים לבן וקיצור שנותר.
מורחים על שכבת שוקולד חלב.
מפזרים אגוזי פקאן ודובדבנים מסוכרים; לחץ כלפי מטה בעדינות.
הניחו לעמוד עד להתייצבות. לשבור לחתיכות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
לנבוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "