קליפת מנטה הטובה ביותר
קליפת המנטה הטובה ביותר עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . אם יש לכם מקלות סוכריות מנטה, ציפוי ממתקים בטעם וניל, סוכר של ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחבת רול ג ' לי עם רדיד אלומיניום.
מקום סוכריות מקלות לתוך שקית פלסטיק resealable חסון, מקום תיק על גבי מגבת מטבח מקופלת, ולרסק קלות את סוכריות מקלות לחתיכות קטנות עם פטיש.
שלב פירורי עוגיות שוקולד וסוכר ממתקים בקערה, ערבוב עד פירורים מצופים; מערבבים מרגרינה מותכת לתוך פירורי עוגיות. לחץ על תערובת פירור עוגייה באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת רול ג ' לי מוכן.
ציפוי ממתקי חום בקערת מיקרוגל בטוחה במיקרוגל במשך 50 שניות על גבוה; מערבבים. המשך חימום ממתקים עבור מרווחים של 15 שניות, ערבוב בכל פעם, עד נמס, חם, וחלק.
מורחים ממתקים על קרום פירור עוגיות וחלק העליון עם מרית; לתת לעמוד על 10 דקות כדי מוצק שכבת ממתקים.
מפזרים סוכריות מרוסקות מקלות באופן שווה על ציפוי ממתקים; לתת לעמוד על 2 דקות. לחץ על סוכריות מקל חתיכות קלות לתוך הציפוי באמצעות פיסת נייר שעווה. הקפא קליפת מנטה עד סט, על 1 שעה.
הסר מנייר כסף ולשבור קליפה לחתיכות. לאחסן במקרר.