קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

קליפת שוקולד-פופקורן

קליפת שוקולד-פופקורן
קליפת שוקולד-פופקורן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שקדים, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו 3 מרכיב שוקולד פופקורן לנבוח, שוקולד מריר בוטנים ופופקורן ממתקים קליפה, ו פופקורן מנתה לנבוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מורחים שקדים על סדין אפייה ungreased, מעוטר; אופים עד זהוב וריחני, 5 עד 7 דקות, ערבוב פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מעבירים לקערה כדי להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 121°; לנגב את תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מורחים פופקורן ושקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה. במחבת מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, חמאה, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה; בואו להרתיח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מחום ומערבבים סודה לשתיה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
יוצקים תערובת סוכר חום על תערובת פופקורן ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
7
אופים במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
בואו מגניב, ואז למחוץ מעט.
9
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. (אל תתנו מים להרתיח או לתת לתחתית של קערה לגעת במים.) כאשר שוקולד נמס, לשפוך אותו על תבנית אפייה; להפיץ באופן שווה. למעלה עם תערובת פופקורן, לחיצה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מפזרים מלח ים, אם תרצה. להכניס למקרר עד סט, כ -3 שעות. לשבור קליפה לחתיכות ולאחסן במיכל אטום בין גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נביחהנביחה