קליפת שוקולד-פופקורן
קליפת שוקולד-פופקורן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שקדים, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו 3 מרכיב שוקולד פופקורן לנבוח, שוקולד מריר בוטנים ופופקורן ממתקים קליפה, ו פופקורן מנתה לנבוח (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שקדים על סדין אפייה ungreased, מעוטר; אופים עד זהוב וריחני, 5 עד 7 דקות, ערבוב פעמיים.
מעבירים לקערה כדי להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 121°; לנגב את תבנית אפייה.
מורחים פופקורן ושקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה. במחבת מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, חמאה, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה; בואו להרתיח 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים סודה לשתיה ווניל.
יוצקים תערובת סוכר חום על תערובת פופקורן ומערבבים למעיל.
אופים במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
בואו מגניב, ואז למחוץ מעט.
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. (אל תתנו מים להרתיח או לתת לתחתית של קערה לגעת במים.) כאשר שוקולד נמס, לשפוך אותו על תבנית אפייה; להפיץ באופן שווה. למעלה עם תערובת פופקורן, לחיצה בעדינות לדבוק.
מפזרים מלח ים, אם תרצה. להכניס למקרר עד סט, כ -3 שעות. לשבור קליפה לחתיכות ולאחסן במיכל אטום בין גיליונות נייר שעווה.