קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

קליפת שוקולד-פופקורן

קליפת שוקולד-פופקורן
קליפת שוקולד-פופקורן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שקדים, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו 3 מרכיב שוקולד פופקורן לנבוח, שוקולד מריר בוטנים ופופקורן ממתקים קליפה, ו פופקורן מנתה לנבוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מורחים שקדים על סדין אפייה ungreased, מעוטר; אופים עד זהוב וריחני, 5 עד 7 דקות, ערבוב פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מעבירים לקערה כדי להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 121°; לנגב את תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
מורחים פופקורן ושקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה. במחבת מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, חמאה, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה; בואו להרתיח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פלפל ארבולפלפל ארבול
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
הסר מחום ומערבבים סודה לשתיה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
6
יוצקים תערובת סוכר חום על תערובת פופקורן ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
7
אופים במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
בואו מגניב, ואז למחוץ מעט.
9
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. (אל תתנו מים להרתיח או לתת לתחתית של קערה לגעת במים.) כאשר שוקולד נמס, לשפוך אותו על תבנית אפייה; להפיץ באופן שווה. למעלה עם תערובת פופקורן, לחיצה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פלפל ארבולפלפל ארבול
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
מפזרים מלח ים, אם תרצה. להכניס למקרר עד סט, כ -3 שעות. לשבור קליפה לחתיכות ולאחסן במיכל אטום בין גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נביחהנביחה