קליפת שוקולד שקדים-דובדבן
שקדים-דובדבן שוקולד קליפת הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים על עור, שוקולד, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: שקדים-Cherry Chocolate Bark, קליפת שוקולד שקדים דובדבן, ו קליפת שקדים דובדבן.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, טוסט 3/4 כוס עור שלם-על שקדים עד זהב ריחני וקליל, 8 עד 10 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין; להעביר לקערה. למלא mediumsaucepan עם מים 1 אינץ'; להביא לרתוח מעל חום בינוני-נמוך.הגדר קערה גדולה חסינת חום על סיר, מוודא מים לא לגעת בתחתית הקערה.
מניחים 10 אונקיות שוקולד מריר (60 אחוז to70 אחוז קקאו) בקערה; לבשל, ערבוב, עד חלקה.
הסר בסיר bowlfrom; להוסיף עוד 2 אונקיות שוקולד מריר ומערבבים untilsmooth. מערבבים 1/2 כפית תמצית וניל טהור, שקדים קלויים ודובדבנים טארט יבשים 1/3 כוס, קצוץ גס.
יוצקים על bakingsheet; להפיץ לתוך שכבה אפילו על 1/4 אינץ ' עבה. מקררים ללא אשרה, 1 שעה. שבור ל-24 חלקים.