קלמנטיין-עוגת תמרים
קלמנטיין - עוגת תאריך היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, מיץ מנדרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו קלמנטיין-עוגת תמרים, תאריך, שקדים וקלמנטין חג המולד סטולן, ו סלט חיטה בולגאר, תמרים וקלמנטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול. קו תחתון של מחבת עם נייר קלף; מעיל עם תרסיס בישול. אבק עם 2 כפיות קמח.
מניחים במעבד מזון אגוזי מלך שנותרו, 6 תמרים וקלמנטינות; מעבדים עד לקרקע.
שלב סוכר חום, חמאה ושמן בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים וניל וביצה.
שלב קמח, סודה לשתיה ומלח.
מוסיפים לסירוגין תערובת קמח וחלב חמאה לתערובת הסוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת אגוזים ותמרים קצוצים; מקציפים במהירות בינונית 3 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת 10 דקות על רשת; מוציאים מהתבנית.
שלב אבקת סוכר ומיץ, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
טפטוף זיגוג על עוגה חמה; מורחים למעיל העליון. למעלה עם שמורות 5 חצאי אגוז. עוגה מגניבה על רשת 30 דקות.