קלמנטינה-עוגת תאריך
צריך קינוח צמחוני? עוגת קלמנטינה-תאריך יכולה להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן אגוז, קמח, קלמנטינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תמרים וקלמנטיין, תאריך, שקדים וקלמנטינה חג המולד Stollen, ו עוגת קלמנטיין.
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף; מעיל עם ספריי בישול. אבק עם 2 כפיות קמח.
מניחים אגוזי מלך שנותרו, 6 תאריכים, וקלמנטינות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע.
מערבבים סוכר חום, חמאה, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וביצה.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת אגוז ותאריכים קצוצים; להכות במהירות בינונית 3 דקות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
מערבבים אבקת סוכר ומיץ, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
טפטוף זיגוג מעל עוגה חמה; להפיץ את המעיל העליון. למעלה עם שמורות 5 חצאים אגוז. עוגה מגניבה על מתלה תיל 30 דקות.