קלמרי מטוגן עם רוטב הדר צ'יפוטלה
קלמרי מטוגן עם רוטב הדר צ'יפוטלה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, שום, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קלמרי מטוגן בשמן עמוק עם רוטב Tarator, קלמרי מטוגן ברוטב טרטר שמיר, ו קלמרי מטוגן ללא גלוטן ברוטב טרטר שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את השום, צ ' יפוטלה, מיצי הדר, בצל אדום, זרעי חרדל לבלנדר או מעבד מזון מיני. עם המכונה פועל בהדרגה לטפטף בשמן עד מרקם קרמי הרצוי מושגת. אתה אולי לא צריך את כל השמן. בהדרגה לטאטא בשמן עד מעורבב. להפריש עד מוכן לשרת.משרים את הקלמארי בחמאה לפחות שעה אחת.
מערבבים את הקמח עם פטרוזיליה, מלח, פלפל קאיין בקערה בינונית.
הסר את הקלאמרי מן החמאה ולנער קצת עודף. לדלות את קלמרי בתערובת הקמח, שמירה על כל החלקים נפרדים. לנער את הקמח העודף.
יוצקים שמן לעומק של כ 2 אינץ ' במחבת עמוקה.
מטגנים קלמרי, בקבוצות, במשך כ 1 דקה או עד הסוף, הופך לאחר 30 שניות. הקפד לא להצטופף במחבת.
מסננים על מגבות נייר, מתבלים במלח ושפריץ גדול של לימון.
מגישים עם לימון סחוט טרי נוסף, וכמה רוטב צ ' יפוטלה בצד.