קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

קלמרי ממולא שרימפס עם פולנטה

קלמרי ממולא שרימפס עם פולנטה
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? קלמרי ממולא שרימפס עם פולנטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, פולנטה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קלמרי מטוגן ממולא בשרימפס, תרד ועשבי תיבול, קלמרי מטוגן ממולא בשרימפס, תרד ועשבי תיבול, ו קלמרי בגריל עם שומר מטוגן ומתכון פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הקלמרי: שטפו את הגופות והניחו בצד. קוביות זרועות והשרימפס לחתיכות 1/4 ל-1/2 אינץ'. לנצח את הביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
שרימפסשרימפס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיף את זרועות קלמרי חתוכים לקוביות ושרימפס, פירורי הלחם, גבינה, פטרוזיליה, בזיליקום, גרידת לימון ומיץ, אנשובי ושום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גרידת לימוןגרידת לימון
אנשוביאנשובי
דיונוןדיונון
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
שוםשום
שרימפסשרימפס
באזיל!באזיל!
מיץמיץ
3
מוסיפים 3 כפות שמן זית, 3/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
מלחמלח
4
בעזרת האצבעות, ממלאים כל גוף קלמרי כשני שלישים מלא בתערובת שרימפס-פירורי לחם וסוגרים עם קיסם שיניים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
דיונוןדיונון
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
5
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן זית בסיר רחב על אש בינונית גבוהה. צרוב את הקלמרי בקבוצות עד שחום ואטום משני הצדדים, 8 עד 10 דקות, ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
הפוך את הרוטב: להנמיך את החום, להוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום לסיר ומבשלים, ערבוב, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח, מוסיפים את היין ומגרדים את כל חתיכות השחמה מהסיר. מרתיחים עד היין הוא כמעט התאדה, ואז לרסק את העגבניות לתוך הסיר עם הידיים שלך ולהוסיף את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
רוטברוטב
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים 1 כוס מים, 3/4 כפית מלח וגבעולי בזיליקום. סדר את הקלמרי בשכבה אחת בסיר. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהקלמרי רך, כ -40 דקות. לחשוף ולבשל עד שהרוטב מתעבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
מניחים 4 1/2 כוסות מים קרים בסיר נפרד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עלי דפנהעלי דפנה
מלחמלח
3
לטאטא פולנטה בזרם איטי, יציב, ואז להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום ומבשלים על מבשל חשוף, ערבוב עם כף עץ, עד פולנטה עבה ומושך מן הצדדים של הסיר, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
סירסיר
4
הסר מהחום ומערבבים את החמאה והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
5
מחלקים את הפולנטה בין קערות רדודות. השליכו את הקיסמים והניחו את הקלמארי מעל הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
קערהקערה
6
הסר את גבעולי בזיליקום ולכפות את הרוטב על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
7
מקשטים עם בזיליקום קצוץ ועוד פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!
8
צילום: Con Poulos

מרכיבים

2פילהפילה אנשובי, שטוף וקצוץפילה אנשובי, שטוף וקצוץ2או 3 גבעולים בזיליקום טרי, בתוספת עלים קצוצים לקישוטאו 3 גבעולים בזיליקום טרי, בתוספת עלים קצוצים לקישוט1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם שאור (כ 1 פרוסה, קרקע)פירורי לחם שאור (כ 1 פרוסה, קרקע)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קלמרי 18 אינץ ' 4 (על, ניקה, זרועות מופרדות (לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה)קלמרי 18 אינץ ' 4 (על, ניקה, זרועות מופרדות (לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה)794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיףעגבניות שזיף591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה3ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1גרידה מגוררת ומיץ לימוןגרידה מגוררת ומיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת ועוד לקישוטגבינת פרמזן מגוררת ועוד לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה צהובהפולנטה צהובה0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אן איימי פינו גרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
אן אמי פינו גריס
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.