מרינרה קלמארית דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. אם יש לך זיתים, עגבניות משומר, צינורות קלמרי וזרועות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. , שהוא מוצק. נסו קלמרי צרוב במחבת עם מרינרי חריף על לינגוויני, קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, ו קלמרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים צינורות קלמרי לטבעות בעובי 1/4 אינץ'. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום ובצל; מטוגנים 3 דקות או עד רך משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים טבעות קלמרי וזרועות, מרק, ו -5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מוסיפים תרד, זיתים וצנוברים; מבשלים 8 דקות או עד wilts תרד.