קלמרי עם רוטב עגבניות צלוי
קלמרי עם רוטב עגבניות קלוי הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, קלמרי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות צלויות וצ'ילי קלמרי לינגוויני, סלט קלמרי, עגבניות וצלפים, ו קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום מתון, לשלב את העגבניות, שום, מלח, ופלפל אדום מרוסק. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 20 דקות.
להעביר את הרוטב לבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה. תתחמם.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. למלא סיר בינוני עמוק, כבד תחתית (או טיגון עמוק) עם כ 4 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן thetop של הסיר.
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 375 ° F.
בעוד השמן מתחמם, בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקלמרי (טבעות וזרועות) וביצים.
הסר את הקלמרי מן הביצה, רועד בעדינות כדי להסיר כל עודף, ולאחר מכן להעביר את הקערה של קמח מתובל לזרוק מעיל.
הסר את הקלמארי מן הקמח, רועד toknock את כל עודף, ולאחר מכן להעביר את נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה.
עבודה בקבוצות, להשתמש כף מתכת מחוררת או עכביש כדי למקם בזהירות את קלמרי בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד חום זהוב, על 4 דקות.
העברה כמו doneto נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. ממשיכים לטגן את הקלמרי הנותר, ומחזירים את השמן ל-375°f בין קבוצות.
מגישים קלמרי עם רוטב עגבניות ופלחי לימון בצד.