קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

קלפי עוף עם מרווה ופנצ'טה

קלפי עוף עם מרווה ופנצ'טה
Ballottines עוף עם מרווה & pancetta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 958 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם נקניקיות צ'יפולטה באיכות הטובה ביותר, פטריות ערמונים, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, פולנטה עם פנקטן ומרווה, ו ריזוטו גזר לבן עם פנקטן ומרווה.

הוראות

1
ראשית ליישר את הקצוות של מקלות התיפוף. באמצעות סכין חדה קטנה, לעשות חתך סביב כל רגל עוף, על 4cm מקצה המפרק. מחזיק את הרגל כמו אקדח, לסחוט אותו חזק כדי למשוך את העור מתוח, ואז לגרד עד לתחתית העצם כדי להסיר את הגידים ולנקות את העצם, מפנה את הרגל כמו שאתה הולך (מספריים טובים לחיתוך הגידים). עכשיו למקם את הסכין שלך על החלק התחתון של העצם החשופה ולהכות את הסכין עם מערוך או פטיש בשר העצם יישבר בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מספריים מטבחמספריים מטבח
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הנח את רגלי העוף בצד העור למטה, משוך את דשי העור לאחור וחתוך את הבשר בסכין קטנה וחדה מאוד משני צדי עצם הירך באמצעות פעולת גילוח. ברגע שהעצם נחשפת, תחטטי אותה, ואז סובבי אותה עם האצבעות כדי לשחרר אותה ממקלות התיפוף. אם זה לא יישבר נקי ייתכן שיהיה עליך לחתוך אותו. עכשיו יש לך רגל עוף חצי עצמות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מטגנים קלות את הפטריות בקצת שמן זית חם במשך כ 5 דקות עד להשחמה קלה, מתבלים היטב ומשאירים להתקרר. פתחו את רגלי העוף והכפית בפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
חותכים את הקצה של כל chipolata ולסחוט את הנקניקייותעל הפטריות, באמצעות עור chipolata כמו שקית צנרת. Push sausagemeat עם האצבעות שלך ישר לחלק העליון של הירך, ולאחר מכן לסגור את המדפים ולמשוך את העור על פני כדי לאבטח. עכשיו לגלגל את הרגליים כדי להפוך את החבילות מסודר ככל האפשר, ואז להחזיק את העצם החשופה וליישר את כל רגל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפולטהצ ' יפולטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים 4 גיליונות של נייר כסף (מספיק כדי לעטוף כל רגל עוף בנוחות).
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הנח 6-7 ראשי פנצ ' טה במורד מרכז כל גיליון, חופפים מעט, ואז לשים את רגלי העוף חוצה על pancetta ומעל כל רגל עם 2 עלי מרווה. הרם את קצה נייר הכסף כי הוא רחוק ממך, להביא אותו על העוף ולחץ על העוף, כך pancetta מגיע מן הנייר ומקלות העוף. חזור עם הצד השני של הסכל כך רגלי העוף עטופות בפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מגלגלים כל רגל בנייר הכסף, תוחבים אותו ולוחצים אותו חזק לתרנגולת כדי ליצור גליל מסודר. הרם את הגליל למעלה על ידי העצם בקצה אחד לגלגל את נייר הכסף בשני הקצוות, מתפתל לעשות צורה קרקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לכריכהלכריכה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מחממים תנור למאוורר 200C / קונבנציונאלי 220c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
שים את חבילות העוף על תבנית אפייה וצולה במשך 15 דקות, הופך אותם פעמיים. הפיכת אותם ככה מבטיחה שהם יהיו צבעוניים באופן שווה. הפעל את התנור למטה מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז 4 וצולים במשך 30 דקות נוספות, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות. לפתוח, להטות את המיצים על צלחת.
11
מחממים 1 כף שמן וכפתור חמאה במחבת לא מקל סאוט עד חם קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
שים את רגלי העוף במחבת וחום על חום גבוה מכל הצדדים, צולה לעתים קרובות מסתובב עם זוג מלקחיים. כשהם מתחילים לחום, מוסיפים כמה ידיות קטנות של חמאה אחד בכל פעם לשומן במחבת (מוסיפים את החמאה מעט בכל פעם שומר אותה טרייה ומונע חריכה). הרם את רגלי העוף מן המחבת לגלגל אותם סביב במיצים על הצלחת כך שהם להרים זיגוג נחמד.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
חותכים את בשר הירך הממולא של כל רגל עוף באלכסון לתוך 3 פרוסות כל אחד. אל תחתוך את הבשר דק מדי או שהוא יתקרר. כף פולנטה על הצלחות, לעמוד את מקלות התיפוף באמצע ולהניח 3 פרוסות של עוף ממולא בחזית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
14
טפטוף עם ויניגרט קטן ומגישים מיד, עם עגבניות קלויות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'