קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

קלצונה צמחונית

קלצונה צמחונית
Calzones צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -58 גרם חלבון , 43 גרם שומן , ובסך הכל 2493 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $4.18 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם פטריות, עירית, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קלצונה צמחוני , קלזונה צמחוני קל וקלצונה .

הוראות

1
במחבת מטגנים את הבצל, הפלפל האדום והפטריות בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את התרד, הגבינות, התבלינים והחלבון; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל כדור בצק ל-5 אינץ'. מעגל. כף רבע מתערובת הירקות על מרכז כל עיגול עד למרחק של 1 אינץ' מהקצה. מקפלים את הבצק על המילוי; קמצוץ בקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים על כל אחד ענף שמיר טרי אם רוצים. טורפים חלמון ומברישים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
אופים ב-375 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קלצונה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.