קלצונה צמחונית
Calzones צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -58 גרם חלבון , 43 גרם שומן , ובסך הכל 2493 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $4.18 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם פטריות, עירית, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קלצונה צמחוני , קלזונה צמחוני קל וקלצונה .
הוראות
במחבת מטגנים את הבצל, הפלפל האדום והפטריות בשמן עד לריכוך.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את התרד, הגבינות, התבלינים והחלבון; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל כדור בצק ל-5 אינץ'. מעגל. כף רבע מתערובת הירקות על מרכז כל עיגול עד למרחק של 1 אינץ' מהקצה. מקפלים את הבצק על המילוי; קמצוץ בקצה כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
מניחים על כל אחד ענף שמיר טרי אם רוצים. טורפים חלמון ומברישים מעל.
אופים ב-375 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קלצונה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
![Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.