תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ופלפל Calzones. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 366 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות עוף ותפוחים, גבינת מוצרלה חלקית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Calzones פלפל נקניק, Calzones נקניק ופלפל אדום, ו פלפל גריל, בצל, וקאלצונה נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
שלב 1/2 כוס קמח, 1 כוס מים חמים, שמרים, וסוכר בקערה גדולה; תן לעמוד 15 דקות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות קמח, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח; מערבבים עד צורות בצק רך. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/2 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
כדי להכין מילוי, חום 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פלפל, בצל, שום ונקניקיות; לטגן 10 דקות או עד מכרז. תערובת כפית לתוך קערה; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
נקניק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים מוצרלה ושאר החומרים לתערובת נקניק; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
נקניק
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים ל 8 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
9
מגלגלים כל חלק למעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית על תערובת נקניק 1/2 כוס על חצי של כל מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי; מלחץ קצוות של בצק עם אצבעות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בצק
גלול
10
מניחים calzones על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף ומצופה בתרסיס בישול. לנקב את החלק העליון של הבצק פעם עם מזלג. בעדינות מעיל calzones עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
11
אופים ב 450 במשך 14 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר מהתנור. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
13
מעיל גיליון נייר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
14
מקום 1 קלצונה בצד מצופה של נייר; חותם. חזור על הליך עם calzones הנותרים ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
15
מניחים calzones בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
16
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
כדי לחמם, מניחים calzones עטוף בנייר כסף, קפוא על תבנית אפייה גדולה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.