קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

קלצונה של נקניק ופלפל

קלצונה של נקניק ופלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ופלפל Calzones. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 366 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות עוף ותפוחים, גבינת מוצרלה חלקית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Calzones פלפל נקניק, Calzones נקניק ופלפל אדום, ו פלפל גריל, בצל, וקאלצונה נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
שלב 1/2 כוס קמח, 1 כוס מים חמים, שמרים, וסוכר בקערה גדולה; תן לעמוד 15 דקות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות קמח, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח; מערבבים עד צורות בצק רך. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/2 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי להכין מילוי, חום 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים פלפל, בצל, שום ונקניקיות; לטגן 10 דקות או עד מכרז. תערובת כפית לתוך קערה; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
נקניקנקניק
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים מוצרלה ושאר החומרים לתערובת נקניק; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
נקניקנקניק
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים ל 8 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
9
מגלגלים כל חלק למעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית על תערובת נקניק 1/2 כוס על חצי של כל מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי; מלחץ קצוות של בצק עם אצבעות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצקבצק
גלולגלול
10
מניחים calzones על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף ומצופה בתרסיס בישול. לנקב את החלק העליון של הבצק פעם עם מזלג. בעדינות מעיל calzones עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
אופים ב 450 במשך 14 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר מהתנור. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
13
מעיל גיליון נייר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
מקום 1 קלצונה בצד מצופה של נייר; חותם. חזור על הליך עם calzones הנותרים ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
מניחים calzones בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
16
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
כדי לחמם, מניחים calzones עטוף בנייר כסף, קפוא על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
18
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק תפוח עוף (כגון Gerhard של), לחתוך לפרוסות 1/4 אינץנקניק תפוח עוף (כגון Gerhard של), לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2חתיכות טופי הית' ברחבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות11 כף אורגנו מיובששמן זית extravirginשמן זית extravirgin350חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוסות קמח לכל המטרה, מחולק (אודות3/4 כוסות קמח לכל המטרה, מחולק (אודות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2% גבינת קוטג'דל שומן2% גבינת קוטג'דל שומן1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ (על 1)בצל קצוץ (על 1)1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררת וטריהגבינת פרמזן מגוררת וטריה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן3/4 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום פרוס דק (כ 2)פלפל אדום פרוס דק (כ 2)1דאש1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות ללא מלחרוטב עגבניות ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.